Hurtig betjeningsvejledning til laserskære- og graveringsmaskine

2022-11-08

1. trin: Tilslut vandkøleren og luftpumpen, og tænd for strømmen til maskinen.

  

2. trin: Brug kontrolpanelet til at pege på lyset og kontrollere, om maskinens lysbane er i midten af ​​linsen.(Bemærk: Før laserrøret udsender lys, skal du sørge for, at vandkøleren holder vandkølingscyklussen)

3. trin: Tilslut datakablet mellem computeren og maskinen, læs tavleoplysningerne.

1) Når datakablet er et USB-datakabel.

2) Når datakablet er et netværkskabel.Det er nødvendigt at ændre IP4-adressen for netværkskabelporten på computeren og kortet til: 192.168.1.100.

4. trin: Åbn kontrolsoftwaren RDWorksV8, begynd derefter at redigere filer og indstille behandlingsparametre, og indlæs til sidst behandlingsprogrammet i kontrolkortet.

5. trin: Brug brændviddeblokken til at justere brændvidden, (placer brændviddeblokken på overfladen af ​​materialet, slip derefter laserhovedets linserør, lad det falde naturligt på brændvidden, stram derefter linserøret, og standardbrændvidden er fuldført)

6. trin: Flyt laserhovedet til startpunktet for behandlingen af ​​materialet (Origin-Enter-Start-Pause), og klik for at starte behandlingen.

Hvis maskinen har en Z-akse med et løftebord, og en autofokusenhed er installeret, skal du placere materialet, der skal behandles under autofokus, og derefter klikke på autofokusfunktionen, og maskinen kan automatisk have brug for brændvidden.

svg
citat

Få et gratis tilbud nu!