Spørgsmål, der kræver opmærksomhed, når du bruger støvopsamleren?

2022-06-20

Princippet om støvopsamler: Når luften med støv trænger ind i støvopsamleren afcnc router i træ router, fra støvopsamlerof cnc router 3 akse rør ind i posen med støvsamler, og adsorberet på posen.Derved udledes den rensede gas fra posen.Den øverste stofpose er lidt tyndere, hvilket kan blokere for støv og ånde.Den nederste stofpose er lidt tykkere for at indeholde støv og urenheder.

image005(03-02-09-17-17)

 

 

Specifikationer for støvopsamleren:

Model Strøm Spænding Sugeporte nummer
Enkelt taske 2,2KW 1/P 220V 3
3P /380V
Dobbelt taske 2,2kw 1P/220V
3,0kw 3P/380V
Dobbelt taske 4,0kw 4
5,5 kw 6
7,0kw

 

一:Korrekt brug af støvfjernelsesanordning:

 

1) Installer støvdækslet korrektaftræ cnc skære router og 3d maskine og fastgør skruerne for at sikre, at støvdækslet er stabilt og ikke vibrerer under bearbejdningen.

2) Installer vakuumrøret i henhold til vakuumbeslaget for at sikre, at det ikke bliver beskadiget under lange arbejdstimer.

3) Saml efter støvsugerens ydre emballagemønster, eller saml i henhold til videoen.

(https://youtu.be/dc9kdZ1xau4?list=PLsF4a6OWEmC2A2b11MUChdxyLJzWXKQKX).

4) Før brug skal det kontrolleres, om strømforsyningsspændingen på brugsstedet stemmer overens med den mærkespænding, der er markeret på støvsugeren.

5) Hvis støvsugeren er en trefaset spænding, skal du kontrollere, om motorens rotationsretning er i overensstemmelse med pilens retning, efter at strømmen er tændt.

6) Ved forarbejdning skal støvdækslet afcnc router 2000×3000bør åbnes, ellers kan støvsugeren ikke indånde støv.

7) Efter endt brug vikles strømspolen op i et bundt og hænges på krogen på maskinhovedets topdæksel.

 

二:Vedligeholdelse af støvopsamler.

1) Kunder skal kontrollere, om stikket og netledningen ofte er beskadiget.Hvis de er beskadigede, skal de vedligeholdes eller udskiftes i tide.

2) Før du bruger støvsugeren, bør du tjekke og rengøre støvposen (støvposen skal være opmærksom på om den er beskadiget).

3) Under brug skal det bemærkes, at kontinuerlig brug ikke bør være for lang, og den bør kontrolleres inden for 2 timer så meget som muligt.For ikke at få motoren til at overophede og påvirke støvsugerens levetid.

4) Hvis du under brug opdager, at støvet er tæt på det fulde niveau, eller at der er et fremmedlegeme, der blokerer vakuumrøret, skal du straks lukke ned og bruge det efter rengøring.

5) Vakuumhættens børste bør også kontrolleres ofte for at kontrollere børstens slid.Hvis den er alvorligt slidt, bør den udskiftes i tide.

6) Efter brug skal snavset i støvposen fjernes i tide, og hår og fnug på børsten skal fjernes.

7) Efter lang tids brug vil sugekanalen være dækket af støv, og sugekraften vil falde.Derfor bør sugekanalen og stofposen rengøres regelmæssigt med vand og derefter placeres et køligt sted til tørre før brug, og suget kan genoprettes.

8) Tjek jævnligt tætheden af ​​støvsugerens dele.Støvsugerens motorlejer skal smøres for at mindske graden af ​​slid på motoren, hvilket effektivt kan forbedre motorens levetid.

svg
citat

Få et gratis tilbud nu!