Forskellen mellem fiberlaser svejsemaskine og plasma svejsemaskine?

2022-06-14

IMG_6004

 

Fiberlaser metal svejsninghar været meget populære, siden de blev opført.Lasersvejsningmaskiner er efterhånden blevet meget brugt i fremstillingsvirksomheder på grund af deres lave betjeningsbesvær, høje svejseeffektivitet, gode kvalitet af færdige produkter og brede anvendelsesområder.

 

一:Svejsemetode

 

1500w lasersvejser: Den bestråler direkte en højenergiintensitets laserstråle på overfladen af ​​materialet, og gennem interaktionen mellem laseren og materialet smeltes indersiden af ​​materialet, og derefter afkøles og krystalliseres til en svejsning.

Plasmasvejsemaskine: Det er en svejsemetode, der bruger en højtemperatur plasmabue genereret af en specialstruktureret plasmabrænder og smelter metaller under beskyttelse af en beskyttelsesgas.

 

二: Svejseserie

 

lasersvejsemaskiner i rustfrit stål: Det kan svejse langdistance, svejsehovedet kan udstyres med 5m/10m importeret optisk fiber, som er fleksibel og praktisk at realisere udendørs svejsning, og kan også realisere svejsning i enhver vinkel, stingsvejsning, stødsvejsning, lodret svejsning, flad filetsvejsning, indre filetsvejsning, udvendig filetsvejsning osv. kan svejse forskellige komplekse svejseemner, store emner med uregelmæssige former.

 

Plasmasvejsemaskine: Kan ikke opnå svejsning i nogen vinkel og har visse krav til svejseplads.

 

三:Svejseeffekt

 

Fiberlasersvejsemaskine: Det svejseberørte område er lille, det vil ikke forårsage deformation, sortfarvning og spor på bagsiden, og svejsedybden er stor, svejsningen er fast, og smeltningen er tilstrækkelig.Svejsestedet er glat og smukt, og svejsesømmen er flad og ingen porer.

 

Plasmasvejsning: Det svejsepåvirkede område er stort, hvilket resulterer i lokal deformation, sortfarvning og spor på bagsiden.

 

四:Svejsematerialer

 

Fiberlaser svejsemaskine: næsten uafhængig af materiale, kan være fuldt kompetent til alle vanskelige at svejse materialer.

 

Plasma svejsemaskine: mindre materiale svejses sammenlignet med fiberlaser svejsemaskine.

 

五: Svejseomkostninger

 

Fiber laser svejsemaskine:

1. Kontinuerlig svejsning, glat uden fiskeskæl, smuk uden ar, intet behov for efterfølgende slibeprocesser.

  1. Betjeningen er enkel og let at forstå, og det knapagtige design gør det muligt for uerfarent personale at begynde at svejse uden at skulle bruge høje uddannelsesomkostninger.
  2. Fiberlasersvejsemaskinen har en stor engangsinvestering, men strømforbruget er lavt, behandlingsomkostningerne kan reduceres med omkring 30%, og de samlede brugsomkostninger er lave.

 

Plasma svejsemaskine:

 

1. Sekundær bearbejdning er påkrævet for at polere svejsepunkterne for at sikre glathed og ikke ruhed.

  1. Har brug for at ansætte meget erfarent personale til at operere.
  2. Engangsinvesteringen er billig, men elforbruget er stort, og den samlede brugsomkostning er høj.

 

六:Applikationsindustrien

 

Fiberlasdersvejsemaskine: Den bruges hovedsageligt i industrier med høje præcisionskrav, såsom automobilkarosseri, lokomotivbane, medicinske maskiner, elektroniske produkter osv., og anvendelsesområdet er meget bredt.

 

Plasma svejsemaskine: Anvendes hovedsageligt i fremstilling, såsom kobberlegering, titanlegering, kulstofstål, rustfrit stål, aluminium og andre områder, der ikke kræver høj præcision i storstilet industriel produktion.

 

svg
citat

Få et gratis tilbud nu!