Hvad er fiberlasersvejsemaskinen?

2022-06-11

Den håndholdte fiberlasersvejsemaskine er en ny generation af lasersvejseudstyr.Dens arbejdsprincip er direkte at bestråle en højenergiintensitets laserstråle på overfladen af ​​materialet.Gennem interaktionen mellem laseren og materialet smeltes materialets indre, og derefter afkøles og krystalliseres til en svejsning.

 

IMG_6024

 

 

Den optiske fibersvejsemaskine er hovedsageligt sammensat af optisk fiber, svejsesystem, håndholdt svejsepistol, automatisk trådføder og vandkøler.

Fibergenerator: IPG, Racuys, MAX, JPT Brand osv.

Vandkøler: S&A, Hanli, Tongfei-mærke osv.

Svejsesystem: WSX eller Ospri System.

Håndholdt fiberoptisk stik: Adopter QBH Håndholdt fiberoptisk stik.

 

1. Den unikke laserkontrolboks har tre lysudgangstilstande: QCW (kvasi-kontinuerlig), PWM (puls) og CW (kontinuerlig).

2. Ergonomisk design, kompakt struktur, nem at bruge.

3. Blæsekontrol og sikkerhedslås med svejsehoved.

 

IMG_6015

 

Vigtigste tekniske funktioner og fordele ved håndholdt fiberlaser svejsemaskine:

 

1.Svejseafstand: Det håndholdte svejsehoved er udstyret med 5m-10M original optisk fiber, som kan bruges til udendørs svejsning og langdistancesvejsning.
2.Nem at flytte: Håndholdt lasersvejsning er udstyret med bevægelige remskiver, som er behagelige at holde og kan justere stationen til enhver tid uden behov for en fast station, fri og fleksibel, velegnet til forskellige arbejdsmiljøscenarier.
3. Svejsemetode: Den kan realisere svejsning i enhver vinkel, såsom stingsvejsning, stumpsvejsning, lodret svejsning, flad filetsvejsning, indre filetsvejsning, ydre filetsvejsning osv. Den kan svejse emner med forskellige komplekse svejsninger og uregelmæssige former af store emner.Svejsning i enhver vinkel kan opnås.Derudover har den også en skærefunktion, svejsning og skæring kan frit skiftes, bare skift svejsekobberdysen til skærekobberdysen, hvilket er meget praktisk.
4.Svejseeffekt: Kontinuerlig svejsning, glat, fiskeskalamønster, smuk uden ar, mindre efterfølgende slibeproces.
5.Svejseomkostninger: Uerfarne arbejdere kan nemt fuldføre svejsning efter brug af den håndholdte lasersvejsemaskine, hvilket reducerer arbejdsomkostningerne.
6.Sikkerhedsadvarsel: Svejsespidsen er kun effektiv, når berøringskontakten er i kontakt med metallet, og lyset låses automatisk, efter at emnet er fjernet, og berøringskontakten har en kropstemperatursensor.Høj sikkerhed for at sikre operatørernes sikkerhed under arbejdet.

图片1

Hovedsageligt til den faste position af store og mellemstore metalplader, skab, chassis, dør og vinduesramme af aluminiumslegering, håndvask i rustfrit stål og andre store emner såsom indre ret vinkel, ydre ret vinkel, plansvejsning, lille varmepåvirket areal under svejsning, lille deformation og svejsedybde Stort og solidt svejset.Udbredt i køkken- og badeværelsesindustrien, hvidevareindustrien, reklameindustrien, formindustrien, produktindustrien i rustfrit stål, ingeniørindustrien i rustfrit stål, dør- og vinduesindustrien, håndværksindustrien, husholdningsindustrien, møbelindustrien, autodeleindustrien mv.

 

svg
citat

Få et gratis tilbud nu!