hubungi kita

whatsappWhatsApp: +8618615261626

WechatWechat:+86 18615261626

layanglayang: info@tekaicnc-laser.com

SkypeSkype: info@tekaicnc-laser.com

TEM1530 woodworking mesin cnc kayu cnc router 1530 aluminium komposit cutting cnc router dengan sistem vakum

Model: TEM1530

Area kerja: 1500*3000*200mm

Spindle: 3.0kw banyu cooling spindle

Transmisi sumbu XY: Transmisi Gear

Transmisi sumbu Z: Taiwan TBI ball screw

Pandhuan rel: Taiwan Hiwin 20mm rel persegi

Sistem kontrol: Mach3 controller

Motor: 450B stepper motor

Driver: Leadshine M860 driver

Inverter: inverter Fuling

Kacepetan gerakan maksimal: 30000mm / min

Kacepetan kerja maksimal: 25000mm / min


Detail ProdukDetail Produk

bunderKonfigurasi

bunderAplikasi

bunderKode HS

TEM1530 cnc

Iki minangka salah sawijining mesin nganyari saka TEM1325, area kerja 1500x3000mm.Yen sampeyan aran mesin punika sethitik cilik, utawa sampeyan duwe bahan luwih gedhe kudu nglereni lan engraving.Aku iki wektu kanggo nganyari mesin.TEM1530 minangka pilihan sampeyan kanthi rega sing cukup.Automaitc ngolah bahan sampeyan.Industri Perabot Kayu, Industri Periklanan, Industri Die, Patung Relief.Plat gelombang, nggawe desahan, ukiran lan pemotongan akrilik, patung tembaga, aluminium dll.

Fitur

1) Awak pigura tugas abot, amben mesin tabung baja las lan gantry.Banjur, ngalami perawatan vektor kayata quenching suhu dhuwur.

2) X sumbu siji motor, Y sumbu loro motor, Z sumbu siji motor.Nganggo motor Nema34, 6N/M.Servo motor 8N / M utawa 12N / M minangka bagean pilihan.Tansah mesin obah cepet lan daya gedhe.

3) Sajrone mesin digunakake, bakal ana lubracation lenga otomatis nglindhungi ril Hiwin Square.nyuda wektu pangopènan mesin.

4) China online utawa banyu cooling spindle, luwih kuat, kurang gangguan, ora gampang kanggo break pemotong, cocok kanggo engraving lan nglereni karya.

5) Kanthi rak lan transmisi gear kanggo sumbu XY bisa luwih cepet tinimbang mesin meneng bal.Transmisi meneng bola kanggo sumbu Z, njamin kacepetan mesin kanthi cepet lan presisi sing luwih dhuwur.

6) Kompatibilitas piranti lunak sing apik, kanthi mesin, kita nyedhiyakake piranti lunak Artcam, Aspire, Powermill lsp.

7) Kanthi sistem kontrol Mach3, sistem kontrol banget populer kanthi kualitas dhuwur.

Bagian rinci 05
dian

sistem kontrol Mach3 karo port USB kanggo link.DSP, Nc studio etc minangka bagean pilihan.Sistem banget populer ing pasar.Gampang sijine fungsi anyar ing piranti lunak.

3.0kw banyu cooling spindle, luwih kuat, kurang gangguan, cocok kanggo engraving lan nglereni karya.

tai
2
Bagian rinci 03
dian

Rak lurus lan pinion heliks, 1,5M.Instalasi pangukuran tliti dhuwur.Priksa manawa mesin obah lancar.Tambah kacepetan kerja mesin.

chain seret kualitas dhuwur, nglindhungi kabel dibangun ing mesin engraving, nduweni karakteristik gangguan kurang, nyandhang resistance lan gerakan kacepetan dhuwur.

tai
Bagian rinci 01
Bagian rinci 04
dian

Kabeh mesin dilengkapi panel sikil kanggo mbantu para pelanggan nyetel flatness meja mesin.

Katup kontrol vakum, saben katup ngontrol area vakum, gampang dioperasi.

tai
Bagian rinci 06
Bagian rinci 07
dian

Z sumbu Taiwan TBI Ball meneng, obah luwih tliti dhuwur.Tansah presisi kerja sumbu Z.

Sensor alat, bantuan kanggo nemokake titik nul mesin.

tai
Bagian rinci 08

# Area kerja: 1500 * 3000 * 200 mm
# Awak pigura tugas abot
# Tabel T-slot karo pvc
Sistem kontrol # Mach3 liwat link port USB karo komputer sampeyan.
# 3.0kw banyu cooling spindle
# Rak sumbu XY lan transmisi gear
# Z sumbu transmisi meneng werni TBI Taiwan
# Taiwan HIWIN rel persegi 20mm
# Langkah motor lan driver Leadshine M860
# Japan Omron ngalih winates
# Inverter Fuling
# pelumasan oli otomatis
# Filter
# Sensor alat
# Kothak alat standar
# Lukisan sing anget, tetep aja ngeculake cat
# Piranti kanggo nglereni lan panggilingan, panel sikil lsp.

 

Bagian pilihan:

1) Tabel vakum kanthi pompa vakum 7.5kw
2) kolektor debu tas ganda
3) Servo motor lan driver
4) Spindle daya liyane

Model TEM1530
Area kerja 1500 * 3000 * 200 mm
Spindle 3.0kw banyu cooling spindle
transmisi sumbu XY transmisi Gear
transmisi sumbu Z Taiwan TBI werni meneng
Pandhuan ril Taiwan Hiwin 20mm ril kothak
Sistem kontrol kontrol Mach3
Motor Motor stepper 450B
sopir Leadshine M860 driver
Inverter Inverter Fuling
kacepetan gerakan maksimum 30000mm / min
Kacepetan kerja maksimal 25000mm / min
Sistem pelumasan Lubrication lenga otomatis

bagean opsional

5.5kw banyu cooling spindle
Sumbu rotary
Leadshine Hybrid motor HBS758
Tabel vakum kanthi pompa vakum 5.5kw
Kolektor debu

1. Industri Furnitur Kayu: piring gelombang, pola apik, perabot antik, lawang kayu, layar, sash kerajinan, gerbang komposit, lawang papan cangkir, lawang interior, sikil sofa, headboards, lemari game, meja komputer, meja mesin jahit, instrumen dll .

2. Industri Periklanan: identifikasi pariwara, nggawe desahan, ukiran lan pemotongan akrilik, nggawe tembung kristal, cetakan blaster, lan bahan iklan liyane nggawe turunan.

3. Kerajinan: karakter engraving saka sembarang basa lan pola ing peparingé lan oleh-oleh, pangolahan primitif lan mbentuk kerajinan seni.

4. Model Arsitektur: engraving nggoleki jendhela, pager lan tembok pola, etc.

sampel saka TEM1530

CNC kode HS: 8465990000

Kode HS Laser: 8456110090

Mesin pemotong piso osilasi: 8453800000

1628926237110259

Produksi sing gegandhengan
Entuk Penawaran Gratis Saiki!
judhul bagean
svg
kutipan

Entuk Penawaran Gratis Saiki!