Mesin Cnc Router Kab
Mesin Cutting Oscillating
Mesin Pemotongan Serat
Mesin Laser CO2 Kab
Mesin Laser Marking
Proses produksi sing ketat

Proses produksi sing ketat, saka lukisan nganti aksesoris, kabeh liwat kontrol kualitas sing ketat.Kita nggunakake cara lukisan anget kaya Eropah, supaya akeh taun ora drop lukisan.Aksesoris, kabeh liwat mesin panggilingan tliti dhuwur.Tetep mesin presisi sing luwih dhuwur.

wektu pangiriman cepet

Wektu pangiriman cepet, pabrik kita duwe 3000m persegi, tim produksi kabeh duwe pengalaman luwih saka 7 taun.Malah pelanggan banget urgent, kita isih bisa ngirim kiriman kanggo wong ing wektu.

layanan pelanggan

Pilihan liyane kanggo layanan pelanggan.Kajaba tim produksi, kita uga duwe tim layanan sawise.Pelanggan bisa milih teknisi sing mbantu dheweke online, ing luar negeri uga kasedhiya.Sawise entuk informasi sampeyan, sampeyan bisa entuk balesan sajrone 5 menit.

standar CE

Kabeh mesin dibangun kanthi standar CE Eropa.Saka wangun, lukisan, produksi aksesoris, selaras kasedhiya.Kabeh tundhuk karo standar CE.Nanging, rega China sing cukup, bisa mbantu agen ngembangake pasar lokal kanthi cepet.

Aksesoris panggilingan 5 sumbu

Aksesoris panggilingan 5 sumbu

Gantry milling bed

Gantry milling bed

Pukulan mekanik

Pukulan mekanik

Lukisan anget

Lukisan anget

Tes presisi meneng bola

Tes presisi meneng bola

Tapping mekanik

Tapping mekanik

Gear lurus nyetel

Gear lurus nyetel

Spindle lurus nyetel

Spindle lurus nyetel

Tes sing ketat 01

Tes sing ketat 01

Tes sing ketat 02

Tes sing ketat 02

1627352540903546

Kita minangka perusahaan sing nggabungake manufaktur lan dodolan mesin cnc standar dhuwur, mesin laser, mesin tandha lan mesin pemotong laser serat logam, mesin pemotong digital dll. Aksesoris utama nganggo merek paling dhuwur sing diimpor saka Italia, Jepang, Jerman, lsp. Saka Produksi R&D Departemen kanggo Departemen Kontrol Kualitas, kanggo Sales & Service ···

Kabar

Spindle mesin CNC Router kesalahan umum lan solut···

Spindle mesin router CNC minangka jinis spindle listrik, utamane digunakake ing peralatan router CNC, kanthi engraving, pengeboran, alur panggilingan lan ···

09-05 2022
Pengaruh prabédan kanggo mesin cnc dadi ...
Ora ketompo 3d mesin atc cnc router, CO2 mesin nglereni laser utawa SS CS laser ...
09-01 2022
Carane nginstal tabung laser saka laser CO2 ...
Laser tabung kaca CO2 uga laser gas, sing biasane digawe saka hard g ...
08-26 2022
Kepiye carane menang pasar cnc?
Cnc minangka salah sawijining pasar sing gedhe banget.Saben taun, ana akeh adat lawas utawa anyar ...
08-25 2022
Brazil customer supaya mesin cnc router cilik ...
Tekai profesional ngasilake kabeh jinis cnc lan laser.Amarga kita duwe dhewe ...
svg
kutipan

Entuk Penawaran Gratis Saiki!