Mesin Cnc Router
Osilasi Mesin motong
Mesin motong serat
Mesin laser CO2
Laser nyirian Mesin
Prosés produksi ketat

Prosés produksi anu ketat, ti lukisan ka asesoris, sadayana ngalangkungan kadali kualitas anu ketat.Kami nganggo metode lukisan anu haneut sapertos Éropa, tetep mangtaun-taun teu aya serelek lukisan.The asesoris, sadayana via mesin precision tinggi milling.Keep mesin precision luhur.

waktos pangiriman gancang

waktos pangiriman gancang, pabrik urang boga 3000m pasagi, tim produksi sadayana gaduh leuwih 7 taun pangalaman.Malah para nasabah pisan urgent, urang masih bisa tetep pangiriman ka anjeunna dina waktu.

palayanan palanggan

Pilihan langkung seueur pikeun layanan palanggan.Iwal tim produksi, urang ogé boga hiji sanggeus tim layanan.Pelanggan tiasa milih teknisi ngabantosan aranjeunna sacara online, di luar negeri ogé sayogi.Saatos nampi inpormasi anjeun, anjeun tiasa nampi balesan dina 5 menit.

Standar CE

Sadaya mesin diwangun ku standar Éropa CE.Ti bentuk, lukisan, asesoris produksi, ngaropéa sadia.Sadayana saluyu sareng standar CE.Tapi, harga Cina lumrah, éta bisa mantuan agén ngamekarkeun pasar lokal gancang.

asesoris panggilingan 5sumbu

asesoris panggilingan 5sumbu

Gantry panggilingan ranjang

Gantry panggilingan ranjang

Punching mékanis

Punching mékanis

Lukisan haneut

Lukisan haneut

Uji precision ball screw

Uji precision ball screw

Ketok mékanis

Ketok mékanis

Gear lempeng nyaluyukeun

Gear lempeng nyaluyukeun

Spindle lempeng ngaluyukeun

Spindle lempeng ngaluyukeun

Tes anu ketat 01

Tes anu ketat 01

Tes anu ketat 02

Tes anu ketat 02

1627352540903546

Kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun manufaktur sareng penjualan mesin cnc standar tinggi, mesin laser, mesin nyirian sareng mesin motong laser serat logam, mesin motong digital jsb. Jurusan ka Departemén Kontrol Kualitas, Penjualan & Jasa ···

Warta

Mesin CNC Router spindle kasalahan umum sareng solut···

CNC router mesin spindle mangrupakeun jenis spindle listrik, utamana dipaké dina parabot router CNC, kalawan-speed tinggi ukiran, pangeboran, panggilingan alur jeung ···

09-05 2022
Pangaruh bédana pikeun mesin cnc janten ...
Henteu masalah 3d atc cnc mesin router, CO2 mesin motong laser atawa SS CS laser ...
09-01 2022
Kumaha carana masang tabung laser tina laser CO2 ...
The CO2 kaca tube laser oge laser gas, nu biasana dijieunna tina teuas g ...
08-26 2022
Kumaha carana meunang pasar cnc?
Cnc mangrupikeun pasar anu ageung pisan.Unggal taun, aya loba adat heubeul atawa anyar ...
08-25 2022
Palanggan Brazil mesen mesin cnc router leutik ...
Tekai profésional ngahasilkeun sagala jinis cnc sareng laser.Kusabab urang boga sorangan ...
svg
cutatan

Kéngingkeun Penawaran Gratis Ayeuna!