Hvordan velge femakset maskineringssenter

2021-09-15

Fem-akse kobling betyr at i tillegg til kontroll av X, Y, Z tre koordinatakser samtidig, men også kontroll rundt disse lineære aksen rotasjon av A, C koordinatakser, danner A samtidig kontroll av fem akse kobling, da kutteren kan stilles i alle retninger av rommet.Kontroller for eksempel verktøysvingen rundt X-aksen og Y-aksen samtidig, slik at verktøyet i skjærepunktet alltid opprettholder en vertikal retning med den behandlede konturoverflaten, for å sikre jevnheten til den behandlede overflaten, forbedre behandlingen. nøyaktighet og behandlingseffektivitet, reduserer ruheten til arbeidsstykkets overflate.

Fem-akset CNC maskineringssenter er vanligvis sammensatt av seng og kontrollsystem to deler, spindel, arbeidsbenk, ramme, matemekanisme og andre komponenter i sengens kropp, størrelsen på arbeidsbenken, rekkevidden til hvert akselslag og maskinverktøy motorkraft, etc., utgjør nøkkelegenskapene til maskinverktøyspesifikasjonene, og blir et av de viktige grunnlaget for valg.

1631697432174282

Hovedfordelene med de fem aksene er:

1) Høy grad av automatisering, en klemme, det vil si kan fullføre det meste eller hele behandlingen av arbeidsstykket, sikre nøyaktigheten av arbeidsstykket, forbedre behandlingseffektiviteten;

2) Kvaliteten på bearbeidede deler er stabil;

3) Sterk tilpasningsevne til bearbeidede deler, høy fleksibilitet, god fleksibilitet.

Kort sagt, dens største fordel er at den ekstra arbeidstiden for å behandle hele det komplekse arbeidsstykket er kort, noe som i stor grad forkorter tiden for å legge til deler og sparer mye tid og kostnader for forskning og utvikling av nye produkter.

Fem-akset maskineringssenter i henhold til den forskjellige strukturen er delt inn i portal fem-akset maskineringssenter og fast bjelke fast kolonneseng som beveger femakset maskineringssenter.

Longmen femakset maskineringssenter arbeidsbenk stor bæreevne, og er ikke påvirket av virkningen av fluktuasjonsartefakter og andre faktorer og intervensjon i maskinverktøy, deformasjonen av har fordelen av lett arbeidsstykkeklemme, den faktiske effektive lengden som kan gi full lek til arbeidsbenken til maskinering, slik at gjenstandene kan gjøres større, for eksempel impeller yachtbase, vindmølle, autoform, etc.

Seng mobilt femakset maskineringssenter, arbeidsbordets bevegelse ensartet, lavhastighetsdrift er ikke lett å krype fenomenet, har god posisjoneringsnøyaktighet, liten trekkraft, god nøyaktighet oppbevaring, lang levetid, sterkt vedlikehold, men seismikken og slagmotstanden er dårlig.Derfor er sengens mobile femakse maskineringssenter mer egnet for håndverk, former og andre fine produkter.

Spindel:femakset maskineringssenterspindel er delt inn i enkelt svinghode og dobbelt svinghode i henhold til rotasjonsaksen,

Dobbelt svinghode fem akse

De to rotasjonsaksene tilhører pendelhodeklassen.Rotasjonsplanet til B-aksen er ZX-planet, og rotasjonsplanet til C-aksen er XY-planet.De to roterende aksene er kombinert som en helhet for å danne en dobbel pendelhodestruktur.

Egenskaper:arbeidsbordet roterer eller svinger ikke under bearbeiding, og arbeidsstykket er festet på arbeidsbordet og er stasjonært under bearbeiding.Egnet for behandling av stort volum, tungt arbeidsstykke;Men fordi spindelen svinger i bearbeidingsprosessen, er stivheten dårlig og kuttemengden liten.

Enkelt pendelhode fem akse

Egenskaper:Spindelen svinger kun i et roterende plan under bearbeiding.

Bord:femakset maskineringssenter kan utformes til et enkelt bord eller dobbeltbord, dobbeltbord, det vil si når et bord er i behandling, det andre bordet er i behandlingsområdet for å erstatte arbeidsstykket, for å forberede neste arbeidsstykkebehandling, bordbyttetid avhengig av størrelsen på bordet, fra noen få sekunder til dusinvis av sekunder kan fullføres.

System:Taiwan ny generasjon SYNTEC 610MA-E5 industrielt kontrollsystem.Den nye generasjonen av produkter dekker bilfresemaskinkontroller og industrielle maskinerkontroller, er den mest komplette innenlandske produktserien, det største potensialet for utvikling av profesjonell PC-basert CNC-kontrollermerke.

Med den kontinuerlige forbedringen av levestandarden vår, er forskning og utvikling og produksjon av avanserte produkter uatskillelige fra det femaksede maskineringssenteret, bruken av femakset maskineringssenter blir mer og mer.For eksempel: bilproduksjon, produksjon av bilmodeller, behandling av sanitærprodukter, høykvalitets møbelproduksjon og så videre.

1631697620749040

Fordelen med femakset lenkebearbeiding er at det kan få verktøyets materetning og arbeidsstykkets overflate til å opprettholde en passende vinkel, for å få bedre overflatekvalitet, men også bedre tilnærming til avfasing, men også forbedre verktøyets levetid.Mer økonomisk verktøyutnyttelse, redusert syklustid, engangsklemming, disse sparer også tid, reduserer feilraten ved maskinverktøybehandling.

svg
sitat

Få et gratis tilbud nå!