Контакт
дел-наслов
икона-1

Е-пошта

икона-2

Адреса

517, Меѓународен културен град на планината Феникс, Јужен пат бр.8 Биаошан, округ Тианкиао, Џинан, Шандонг, Кина

икона-3

Телефон

+86 18615261626

Предпродажба: Џек Сонг

Whatsapp: +86 18615261626

Wechat: +86 18615261626

Пошта:info@tekaicnc-laser.com

Skype: info@tekaicnc-laser.com

По услуга: Џејсон Жао

Whatsapp:

Е-пошта:service01@tekaicnc-laser.com

Skype: service01@tekaicnc-laser.com

По услуга: Арон Ли

Whatsapp:

Е-пошта:service02@tekaicnc-laser.com

Skype: service02@tekaicnc-laser.com

Добијте бесплатна понуда сега!
дел-наслов
svg
цитат

Добијте бесплатна понуда сега!