Процес
дел-наслов

Ако сакате да работите со нас, како да нарачате:

1627529245905070

Услуга пред продажба

Прво, љубезно испратете ни го барањето преку нашата веб-страница, а потоа ќе договориме контакт со вас на еден од нас за продажен претставник.Според вашите работни барања, потврдете ја најсоодветната машина за вас.Потоа, потврдете ја саканата конфигурација на машината.И потврдете ги начините на плаќање, времето на испорака, вашиот работен напон и транспорт итн.

1627529300295927

Услуга во продажба

Второ, фабриката започне со производство.Секоја машина ќе помине низ строга проверка на квалитетот.Се додека не се заврши.Потоа, тестирајте ги перформансите на машината.Ние, исто така, ќе ви ја испратиме машината што работи.Кога ќе ја добиеме вашата потврда.Потоа, испратете ја машината до вас.

1627529319288253

Услуга по продажбата

Трето, откако машината пристигне клиент фабрика.Нашиот тим по продажбата ќе контактира со клиентот веднаш.Помогнете му на клиентите да инсталираат, да ги контролираат неговите параметри за поставување на компјутерот и да ги проверуваат прашањата преку teamviwer.Наведете го клиентот како да ја користи машината, додека клиентот не може да ја користи совршено.Или, исто така, можеме директно да организираме инженер до фабрика за клиенти.

svg
цитат

Добијте бесплатна понуда сега!