Турција 4 оска cnc рутер 1325 со Rotary е завршен!

2023-05-19

Cnc рутер 1325, тој е многу популаренcnc рутер работи на дрво.Бидејќи, без разлика на рекламна компанија и дрвен мебел компанија.CNC рутер за работна површина 4x8ftможе да се справи со повеќето големини на материјали.Ако се радувате на еден3D cnc рутери дограма.Професионално глодање за медијапан, акрил, дрво, PVC, алуминиум и бакар итн. TEM1325 е еден добар избор.Денес беше завршен моделот за ажурирање cnc 1325 за клиент од Турција, TEM1325-R со ротирачкиCNC рутер за изработка на дрвени врати.

 

TEM1325-R cnc рутер машина со ротирачки:

Како што сите знаеме, ротационото е една од алатките што се користат за 3Д гравирање.Специјално за сечење и гравирање на тркалезни материјали.Кога клиентот избира еден ротационен како 4 оски, клиентот го става на масата надрвен рутер cnc машина.По обработката на малите парчиња.Потоа, спуштете ја оската на ротирачкото.Сепак, некои големи ротирачки се многу тешки.Премести тоа не е лесно.А работната површина на оската Z мора да биде поголема од 150 mm од ротациониот дијаметар.Еднаш над 400 mm за оската Z на cnc.Нема да биде стабилно.Најдобрите методи го заваруваа ротирачкото на страната на машината.Ова емашина за гравирање на CNC рутер за обработка на дрвонаречен TEM1325-R.

 

Предностите на TEM1325-R:

1) донесе вакуум маса со 5,5kw вакуум пумпа.Поправете ги материјалите е полесно.Повисоко ефикасно.

2) Хибриден серво мотор и драјвер Leadshine HBS758, вклучително и ротациониот.Затворен систем, чекор без губење.И голема моќност, 8 N/M.

3) Mach3 контролен систем преку USB порта за поврзување.

4) X, Y, Z усвојуваат квадратни шини на Тајван Хивин.Оската X, Y користи квадратна опрема и менувач со шило.Z оска Тајван TBI топчест завртка пренос.Погрижете се машината да се движи непречено и брзо.Повисока прецизност на сечење и гравирање.

5) вретено на познатиот бренд во Кина.Можете да изберете систем за водено ладење или вретено за воздушно ладење.Моќта на вретеното се избира според тврдоста и дебелината на материјалот.

 

IMG_9080

svg
цитат

Добијте бесплатна понуда сега!