Во фабриката на Tekai се произведуваат две cnc рутери со 3 оски со една глава!

2023-06-03

Секој месец има над 100 комплети3d cnc рутер машина за обработка на дрвосе завршени и се испраќаат до клиентот.Без разлика на ATC cnc рутер илиДрвен cnc рутер со 3 оски, тие се со висок квалитет.Ако клиентот, тој само сака CNC рутер за работа на дрво за сите видови на сечење плочи.ЗаедничкиCNC рутер машина со 3 оские еден многу добар избор.

 

Табелата за вакуум е неопходна.Особено кога го користитеCNC рутери со поволни цениза сечење мало парче.Т-слотот е многу тешко да се поправат малите материјали кои се отсечени.Значи, сите CNC машина, сите ние сме опремени со вакуум маса.Тие можат да ја поправат плочата со висока ефикасност.Моќта на вретеното, се зголемува до дебелината на материјалите.

 

Ако барате еденевтин CNC рутер со 3 оски, TEM13251325 CNC рутер машина за обработка на дрвое една многу добра машина.Добредојдовте на сите клиенти од светската цитатна цена на нашата машина.Ние ќе обезбедиме најдобра услуга и добар квалитет.

 

две машински завршени

svg
цитат

Добијте бесплатна понуда сега!