Холандија TEM1325 CNC рутер од дрво е завршен и се подготвува да се испрати до клиентот.

2023-06-05

Најновиот дизајн со 3 оскимашински рутер cncза холандскиот клиент беше завршен.Производите треба да се ажурираат и повторуваат.Со цел подобро да заземе поголем удел на пазарот.Tekai постојано ги ажурираше производите.Постојано подобрувајте го квалитетот, надворешноста, бојата со прскање, процесот на производство итн.

 

TEM1325кинески евтин CNC рутер за обработка на дрво:

 

Најновиот TEM1325, го усвои најновиот дизајн на надворешноста.Белата како главна боја.Белата е разноврсна боја.Затоа, без разлика каква е фабриката на купувачот.Нашиотдрвен cnc рутер со вакуум маса и собирање прашинаќе изгледаат убаво кога ќе влезат во фабриката на купувачот.

1) Контролата TEM1325, Mach3 преку USB порта.Многу лесно да се поврзатcnc рутер за резба на дрвосо компјутер.Од друга страна, полесно е да се доставуваат по услуга на клиентите за нас.Штом клиентот има проблем, можеме да го контролираме компјутерот на клиентот преку teamviewer.Најди го проблемот со најголема брзина.

2) Хибриден серво мотор и драјвер Leadshine HBS758.Затворен систем, чекор без губење.8N/M, голема моќност.Зголемете ја прецизноста на работата на машината.

 

3) Користење на познати домашни брендови на вретено без четки за ладење вода, низок шум и силна способност за сечење, за да се обезбеди долго време на работа.

4) Висококвалитетниот увезен линеарен водич од Тајван има многу подолг животен век 10 пати од животниот век од кружниот водич;стабилен е и тешко се искривува.

 

5) Увезен јаз со топчести завртки со висока прецизност, непречено движење, за да се осигура дека машинските алати имаат висока прецизност.

 

6) Специфична меморија на прекини, прекини на струја продолжи со резба, прогноза за време на обработка и други функции за да се обезбеди случајна обработка.

 

Примена на TEM1325cnc рутер за реклами:

 

1. Дрвена врата и индустрија за декорација на мебел: врата од цврсто дрво, сложена врата, шкафврата, резба во авион со голема површина, дизајни на резба на дрво, гравирање на мебел од типот табла, архаизгравирање на мебел annatto, гравирање на мурали од цврсто дрво и така натаму.

 

2. Обработка на дрвени занаети: Рамка за часовник, рамка за слика, калиграфска плоча, електричен шалтер,спортска опрема, сечење и гравирање на тенка алуминиумска плоча.

 

3. Индустријата за електронски производи: коло, материјали за изолација, LED дисплеј, апарати за домаќинство(телевизори во боја, машини за перење, фрижидери) гравирање и сечење на школка или модел;

 

4. Индустријата за инструменти: инструменти за гравирање 3Д површина, сечење на изглед, како виолончело, виолинапанел и глава;гитара, erhu 3D површинско гравирање и сечење.

 

5. Преработувачка индустрија EVA: ЕВА материјали за пакување обложени гравирање и сечење за опрема за алат,медицинска опрема, електронски производи, стаклен сад.

 

6. Други индустрии: модел на градење, блок, авијациски блок, пропелери, мувла за автомобилска пена.

 

svg
цитат

Добијте бесплатна понуда сега!