Непал TEM1325-2H cnc рутер за обработка на дрво 1325 беше завршен со двојна глава за сечење

2023-06-07

IMG_9133

 

1325 годинаcnc рутер за алуминиумски композитен панел, тоа се странските клиенти наречени 4x8ftcnc рутер резба во дрво.Може да дизајнира воЗнаци за логоа за сечење на рутер со cnc, Рекламирање CNC рутер со 4 оски, CNC рутер со 5 оски, atc cnc рутер машина, CNC рутер со една глава, CNC рутер со двојна глава.TEM1325-2H, тоа е Tekai произведена машина за рутер за сечење со двојна глава CNC.Две независни глави за сечење.Имаат поголема ефикасност.Ако ја користите плочата за сечење TEM1325-2H.Ефикасноста е два пати поголема од CNC рутерот со една глава TEM1325.Клиентот го купува TEM1325-2H, го користи за сечење рекламна плоча.Еднаш, може да сече два дела.Така, тој го избра TEM1325-2H.

 

Карактеристики на машината за рутер TEM1325-2H cnc:

 

1).Две вретена можат да користат два исти алатки за две исти работни обработки во исто време, целата дебела квадратна рамка од заварена цевка со третман на вештачко стареење на висока температура за да се обезбеди силна, издржлива, без никакви деформации.

 

2).Оската Y е усвоена со двомоторни погони и високопрецизни брзини, погон на решетката за да се обезбеди висока моќност, непречено функционирање.

 

3).Меморијата на точката на прекин, прекините на струја продолжуваат со резба, време на обработка и други функции, за да се обезбеди ситуацијата во следниот ден да продолжи со обработката.

 

4).Интелигентен систем за заштита што ја штити машината за работа на дрво од оштетувања што произлегуваат од лажно работење.

 

5).Само еден допир на системот за автоматско подмачкување.Лесно се завршува редовно одржување.

 

 

Примена на машината за рутер за cnc TEM1325-2H:

1) индустрија за мебел од дрво.

Врати;кабинети;табели;Столици.Брановидна плоча, фин модел, антички мебел, дрвена врата, екран, занаетчиски појас, композитни порти, врати од шкафови, внатрешни врати, ногарки за софа, наслони и така натаму.

2) Рекламна индустрија

Ознака;Лого;Значки;Табла за прикажување;Табла со знаци за состаноци;Рекламирање, изработка на знаци, акрилно гравирање и сечење, изработка на кристални зборови, обликување со бластер и други рекламни материјали изработка на деривати.

3) умре индустрија

Скулптура од бакар, алуминиум, железо и други метални калапи, како и вештачки мермер, песок, пластична обвивка, ПВЦ цевки и друга неметална мувла.

4) Уметнички дела и декорација

Занаети од дрво;кутија за подароци;кутија за накит итн.

5) Други

Релјефна скулптура и 3D гравирање и Цилиндричен објект итн.

 

svg
цитат

Добијте бесплатна понуда сега!